Nytt bad? Oppussing og renovering av bad og våtrom

Vi har lang erfaring med bygging, renovering og oppussing av baderom. Det er faktisk et av våre favorittoppdrag. Å bygge eller pusse opp et bad er en av de største investeringene og noe av det mest risikofylte man gjør i et hus. Da er det svært viktig at arbeidet blir utført skikkelig.

Gratis befaring

Kvalitet og garanti

Vi er så sikre på vår egen kvalitet at vi gir alle våre baderomskunder ti års garanti for at baderommet ditt holder seg tett.
Dersom det skulle oppstå en lekkasje innenfor denne garantien, kommer vi og utbedrer lekkasje og skader kostnadsfritt.
Denne garantien gjelder kun når det er vi som har totalrenovert eller oppført nytt bad.

Fra oss får du levert håndverk av høy kvalitet uansett hvor stor eller liten jobben er.

Vi har HVV-sertifikat (Håndverkerens våtroms-veileder) som bekrefter vår kompetanse på nettopp bad og våtrom. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at vi ha den kompetanse som trengs for denne viktige jobben. Bygga AS er våtromsgodkjent i Stavanger og omegn. 

Vi står for hele prosessen, fra ide og design til ferdig bad. All dokumentasjon med bilder av byggeprosessen vil bli lagt til boligen din på www.boligmappa.no. Dette fungerer som et digitalt service-hefte som følger boligen hvis du skal selge den.

Vi hjelper deg også gjerne med prosessen med å finne ut hvordan du vil pusse opp eksisterende bad og med å foreslå planløsninger. Vi har tverrfaglig kompetanse som gjør at jobben går mer knirkefritt og at kvaliteten på resultatet blir bedre.

Se våre tjenester