Bygga – Et allsidig tømrerfirma

Vi er en tømrerbedrift som drives av familien Bakken i Stavanger. Du kan stole på oss uansett hva som skal bygges. Med øye for detaljer og solid kunnskap skal du være trygg på at vi holder mål. Vi tar oss av hele prosessen med kommunale godkjenninger og følger alle gjeldende lover og regler. Det lønner seg alltid å velge kvalitet.

Gratis befaring

- Vi hjelper deg med å realisere prosjektene dine!

Bygga AS setter kunden foran alt annet – enkelt og greit

Siden vi har lang erfaring og lidenskap for faget, blir jobbene vi utfører gjort skikkelig. Vi er også så heldige å ha fått med oss en svært kompetent og oppegående gjeng. Vi setter riktig mann på riktig jobb og sørger for at kundene får det de ønsker.

– Til tross for at Bygga er nøye på å levere gode resultater til kunden, er det relativt uformell stemning på jobb. Det er rom for litt ”lått og løye” og det er lov å gjøre litt ut av seg. Å jobbe her er rett og slett kjekt, smiler byggmester og formann, Jan Ove Brynie.

Våre tjenester

– Godt arbeid og gode løsninger

Nytt bad, nytt vaskerom og nye vinduer. Takk for godt arbeid og gode løsninger. Alt er blitt gjort etter planen, med noen endringer underveis, men det ble gjort med et smil.

Takk til Egil og Ruben som har styrt arbeidet. Dere er gode. Er kjempefornøyd. Arild, takk for planløsning og valg av materialer. Jeg har allerede anbefalt dere til andre.

– Aud Bente (kunde)

Bygging

Det er dette vi kan best! Vi er effektive, trygge på vår egen kunnskap og åpne. Du kan være involvert i prosessen så mye eller lite som du selv ønsker.

Påbygg av hus

Bygga AS har lang erfaring innen påbygg av hus. Vi hjelper deg alt fra ide til ferdigstillelse og gir gode råd underveis. En av vår styrke er det unike samarbeidet vi har med våre underleverandører hvor vi om ønskelig tar hele prosjektledelsen.

Renovering av hus

Vi liker å ta vare på godt og gammelt håndverk. Dette betyr at vi har respekt for utgangspunktet når bygg skal renoveres. På denne måten vil man oppnå best mulig resultat.

Befaring, eller besøk som vi kaller det, er noe vi gjør ofte

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

Vi kommer på besøk til deg og gir deg etterpå et tilbud som forteller deg noe om hva prisen blir og hvor lang tid det vil ta. Tilbudet kan du kikke på i ro og mak, og du tar kontakt med oss igjen hvis du skulle ønske å gå for oss som byggefirma.

Gratis befaring