Folkene

Med over 60 års erfaring i bagasjen, er vi godt rustet til å hjelpe deg å realisere dine byggedrømmer. Vi har erfaring fra større næringsprosjekt og småjobber i private hjem.

Se våre ansatte

- Vi hjelper deg å realisere prosjektene dine

Arild Bakken

Daglig leder

959 93 035
arild@bygga.no

Arild er byggmester av den gode gamle skolen og gründer av Bygga. Han er perfeksjonist, og hans detaljorientering gir et sluttresultat som begeistrer. Kundene møter en solid tømrer med glimt i øyet.

Jan Ove Brynje

Formann og byggmester

93664554
janove@bygga.no

Jan Ove er en ressurssterk byggmester, som tar del i hele arbeidsprosessen hos oss i Bygga. Han er heller ikke redd for å dele sin brede fag- og bedriftskunnskap med sine kolleger i arbeidshverdagen.

Tobias Fjæra Danielsen

Tømrer

98543432
tobias@bygga.no

Tobias ville egentlig bli fotballspiller, men klarte i grevens tid å ombestemme seg da han gikk på ungdomsskolen. Siden har han blitt en drivende dyktig tømmermann. Han brenner virkelig for faget, og liker variasjonen tømreryrket bringer.

Egil Bakken

Byggmester

46818898
egil@bygga.no

Egil har vært Byggmester siden 1979, og drevet Bygga sammen med broren siden 2013. Han er en tradisjonell byggmester av den gamle skolen. Han går løs på de vanskeligste oppgavene uten å klage på vestlandsværet.

Vlad Mihai

Tømrer

92557172
vlad@bygga.no

Vlad jobber som tømmermann hos Bygga. Han er en hyggelig og pliktoppfyllende kar, som opprinnelig kommer fra Romania, men snakker flytende norsk.

Casper Aas Olsen

Lærling

41762511
casper@bygga.no

Casper har vært med på rehabiliteringsprosjekter siden sommeren 2023, og fått både tillit og ansvar. Egentlig hadde han tenkt å bli brannmann, men til vår store glede endret han heldigvis mening etter å ha vært med faren og snekret på hytta. Han har forelsket seg aldeles i tømreryrket, og har ingen planer om å slutte.

Kenneth Olsen

Tømrer

98310477
kenneth@bygga.no

Kenneth liker å bruke hodet, og ligger ofte våken store deler av natten og tenker på løsninger. Å jobbe med rehabilitering er mitt i blinken for ham, og han synes det er ekstra gøy når han kommer på jobb og ser at ideene hans funker. Den kreative tenkningen og friheten til å styre prosjektene selv, motiverer Kenneth til å gjøre ekstra godt arbeid.

Henrik Rosengren

Byggmester

47930543
henrik@bygga.no

Henrik er en nøyaktig og detaljorientert byggmester med mesterbrev fra Byggmesterskolen. Det hender både titt og ofte at smilehullet hans titter frem.

Simen Monsen Kaspersen

Tømrer

48182470
simen@bygga.no

Simen fra Kvernevik er en ambisiøs tømmermann med planer om mesterutdannelse. Han elsker folk, og setter pris på det gode arbeidsmiljøet hos Bygga. Simen liker varierte arbeidsoppgaver og tar utfordringer på strak arm.

Stian Myhre

Tømrer

91666918
stian@bygga.no

Stian har flere års erfaring som tømmermann, men fant seg ikke til rette før han kom til oss. Nå er han i et miljø hvor vi hjelper og støtter hverandre, og Stian setter stor pris på den sosiale gjengen som løfter hverandre. Derfor jobber han og står på hver dag.

Bygging

Det er dette vi kan best! Vi er effektive, trygge på vår egen kunnskap og åpne. Du kan være involvert i prosessen så mye eller lite som du selv ønsker.

Påbygg av hus

Bygga AS har lang erfaring innen påbygg av hus. Vi hjelper deg alt fra ide til ferdigstillelse og gir gode råd underveis. En av vår styrke er det unike samarbeidet vi har med våre underleverandører hvor vi om ønskelig tar hele prosjektledelsen.

Renovering av hus

Vi liker å ta vare på godt og gammelt håndverk. Dette betyr at vi har respekt for utgangspunktet når bygg skal renoveres. På denne måten vil man oppnå best mulig resultat.

Alle tjenester

→ Oppussing av bad og våtrom

→ Uterom

→ Bygging og utbygging

→ Takløft / Heving av tak

→ Påbygg av hus
→ Renovering av hus

→ Byggeledelse / Prosjektledelse

→ Utskifting av kledning og etterisolering

→ Bytte av dører og vindu

→ Bygge terrasse

Jobbe hos oss?

Vi er en liten gjeng på 10 ansatte. Siden vi er en familiebedrift, jobber vi aktivt for at alle skal føle at de er en del av gjengen. Vi er alltid på jakt etter flinke folk, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du er allsidig, nøyaktig og har lidenskap for tømreryrket.

→ Ta kontakt

Befaring, eller besøk som vi kaller det, er noe vi gjør ofte

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

Vi kommer på besøk til deg og gir deg etterpå et tilbud som forteller deg noe om hva prisen blir og hvor lang tid det vil ta. Tilbudet kan du kikke på i ro og mak, og du tar kontakt med oss igjen hvis du skulle ønske å gå for oss som byggefirma.

Gratis befaring