Tjenester

Med over 60 års erfaring i bagasjen, er vi godt rustet til å hjelpe deg å realisere dine byggedrømmer. Vi har erfaring fra større næringsprosjekt og småjobber i private hjem.

Gratis befaring

- Vi hjelper deg med å realisere prosjektene dine!

60 års erfaring i
byggebransjen

Bygga er en byggmester i Stavanger som du kan stole på uansett hva som skal bygges.

Med over 60 års erfaring i bagasjen, er vi godt rustet til å hjelpe deg å realisere dine byggedrømmer. Vi har erfaring fra større næringsprosjekt og småjobber i private hjem.

Gratis befaring

Bygging

Det er dette vi kan best! Vi er effektive, trygge på vår egen kunnskap og åpne. Du kan være involvert i prosessen så mye eller lite som du selv ønsker.

Påbygg av hus

Bygga AS har lang erfaring innen påbygg av hus. Vi hjelper deg alt fra ide til ferdigstillelse og gir gode råd underveis. En av vår styrke er det unike samarbeidet vi har med våre underleverandører hvor vi om ønskelig tar hele prosjektledelsen.

Renovering av hus

Vi liker å ta vare på godt og gammelt håndverk. Dette betyr at vi har respekt for utgangspunktet når bygg skal renoveres. På denne måten vil man oppnå best mulig resultat.

Alle tjenester

→ Oppussing av bad og våtrom

→ Uterom

→ Bygging og utbygging

→ Takløft / Heving av tak

→ Påbygg av hus
→ Renovering av hus

→ Byggeledelse / Prosjektledelse

→ Utskifting av kledning og etterisolering

→ Bytte av dører og vindu

→ Bygge terrasse

Jobbe hos oss?

Vi er en liten gjeng på 10 ansatte. Siden vi er en familiebedrift, jobber vi aktivt for at alle skal føle at de er en del av gjengen. Vi er alltid på jakt etter flinke folk, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du er allsidig, nøyaktig og har lidenskap for tømreryrket.

→ Ta kontakt

Befaring, eller besøk som vi kaller det, er noe vi gjør ofte

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

Vi kommer på besøk til deg og gir deg etterpå et tilbud som forteller deg noe om hva prisen blir og hvor lang tid det vil ta. Tilbudet kan du kikke på i ro og mak, og du tar kontakt med oss igjen hvis du skulle ønske å gå for oss som byggefirma.

Gratis befaring