Svart belte i kundetilfredshet
Bygga AS setter kunden foran alt annet. – Kunden er vårt viktigste verktøy. Enkelt og greit.
Svart belte i kundetilfredshet
Bygga AS setter kunden foran alt annet. – Kunden er vårt viktigste verktøy. Enkelt og greit.

Nyansatt byggmester og formann, Jan Ove Brynie, tar seg en pause fra arbeidet i våre lokaler i Breivikveien. Han er ikke i tvil om hva som er viktigst for å lykkes i jobben.

– Tett samarbeid med kunden er avgjørende for å sikre et best mulig resultat på arbeidet som gjennomføres.

Allsidig

Jan Ove har jobbet hos oss i tre måneder og er en tilpasningsdyktig fagmann. Han understreker viktigheten av å ha bred kompetanse, og kunnskap om mye.

– En av mine sterkeste sider er allsidigheten min og variasjon i arbeidsdagen er viktig for meg. Jeg trives med de fleste arbeidsoppgaver, og mener at alle jobber skal gjennomføres med maksimal innsats for å sikre et godt resultat.

Takket være den nysgjerrige Arild Bakken, som satt i bakgrunnen da vi intervjuet Brynie, fikk vi vite mer om tømreren:
I tillegg til bred faglig bakgrunn har byggmesteren en fortid som idrettsmann i verdensklasse. Han er blant annet tidligere norgesmester i karate, og kom på syvendeplass i VM. Det er altså liten tvil om at han er vant til å jobbe hardt for å oppnå optimale resultater.

Nytenkende

Jan Ove er en ressurssterk byggmester som tar del i hele arbeidsprosessen hos oss i Bygga. Han er heller ikke redd for å dele sin brede fag- og bedriftskunnskap med sine kolleger i arbeidshverdagen.

­– Jeg jobber med alle og kan gjøre det meste. I tillegg til de mer praktiske arbeidsoppgavene bistår jeg faglig leder, Arild,, med tilrettelegging og planlegging av arbeid, samt befaringer og andre oppgaver hvor min ekspertise kan være nyttig.

Det er liten tvil om at Brynie på kort tid har blitt en viktig ressurs for oss.

­– Det er viktig å tenke nytt og annerledes, og jeg er opptatt av å komme med nye idéer til Bygga, noe jeg tror både Arild og daglig leder, Paul Espen, setter pris på. De ønsket å få inn noen som virkelig ville gi det lille ekstra og være med på å dra lasset i Bygga, noe som passet bra for meg.

God gjeng

Selv om han ikke har jobbet hos oss så lenge, trekker Jan Ove frem det gode arbeidsmiljøet hos Bygga.

­– Til tross for at Bygga er nøye på å levere gode resultater til kunden, er det relativt uformell stemning på jobb. Det er rom for litt ”lått og løye” og det er lov å gjøre litt ut av seg. Å jobbe her er rett og slett kjekt.

Vi ser frem til å ha med oss karatemesteren med sort belte på laget i tiden fremover. Og møter du han på et oppdrag får du også sett hvilken farge han har på snekkerbeltet sitt også.