Nyter hagestuen hele året
Det er ikke hver dag byggmester Jan Ove Brynie i Bygga får bygge en terrasse på 240 kvm. På samme prosjekt har han og tømreren Vlad Mihai satt opp hagestue, bod og pergola hos Toyni og Egil Bjelland i Tananger.
Nyter hagestuen hele året
Det er ikke hver dag byggmester Jan Ove Brynie i Bygga får bygge en terrasse på 240 kvm. På samme prosjekt har han og tømreren Vlad Mihai satt opp hagestue, bod og pergola hos Toyni og Egil Bjelland i Tananger.

Tømmermennene syns det var veldig kjekt å jobbe på dette prosjektet. Det er ekstra interessant når det blir litt utfordrende også.
 
– Det er ikke ofte vi får være med å bygge på et så stort prosjekt. Jeg har bygget mange terrasser og hagestuer, men ikke slik vi har gjort det her. Her er alt komplett. Det er syv vinkler i hagestuen som gjør at vi må være veldig nøyaktige med måling og saging. Det har vært litt prøving og feiling, men det gikk overraskende bra. I tillegg ble resultatet veldig bra! forteller Jan Ove.

Byggmester Jan Ove Brynie i Bygga.​

Gleder seg til å nyte hagestuen

Jan Ove, som også er formann, har vært tømrer i Bygga i tre år. Sammen med Vlad, har de ferdigstilt den store hagestuen. Arbeidet tok ca. fire måneder.
 
– Vi utførte først et oppdrag for broren til Egil, hvor vi totalrenoverte hele stuen og kjøkkenet. Egil tok kontakt med oss og lurte på om vi kunne bygge hagestue med platting og trapper. Vi har også laget plass til boblebadet og laget tak over utekjøkkenet, sier Jan Ove.
 
Ønsker du en hagestue som kan nytes året rundt? Ta kontakt her.
 
Det er ikke bare tømmermennene som er fornøyde med arbeidet. Toyni og Egil er storfornøyde med den flotte hagestuen og boblebadet som er bygget inn i terrassen.

Her ser du litt av kjøkkene fra venstre, hagestuen og stort boblebad.

– Vi gleder oss til å tilbringe tid i hagestuen. Med varme i gulvet, og boblebad kan vi nyte hagestuen året rundt sammen med familien og venner. Det er også koselig med få gjester og stor plass om vi ønsker å invitere på grillmat. Ved å åpne glassdørene får vi plutselig en mye større plass om vi har behov for det, sier Egil.

Byggmester i Stavanger

Bygga er en tømrerbedrift i Stavanger som har ombygging og rehabilitering som sin spesialitet.
 
– Vi er glade for at Bygga tok seg av denne jobben. Vi hadde god dialog under arbeidet og resultatet har blitt kjempebra, sier Egil.
 
Ønsker du en hagestue i ekte Bygga-kvalitet? Har du spørsmål eller ønsker du å avtale befaring? Ta kontakt her.

God dialog og et godt samarbeid

Jan Ove forteller at det har vært en god dialog og et godt samarbeid om prosjektet på Tananger med eierne.
 
–Eierne var veldig hyggelige, og hadde mange ideer. Vi har gjort så godt vi kan med å gjennomføre dem. Ellers har vi vært frie til å utføre jobben slik vi ønsker. Når det har vært avvik fra planen, så har vi hatt et godt samarbeid for å løse problemet, sier han.
 
Om et par uker skal Jan Ove tilbake til broren til Egil for å bygge garasje.
 
Vurderer du å pusse opp eller bygge nytt? Se våre tjenester og hva vi tilby her.

Se flere bilder av hagestuen fra når den ble bygget!