Trygt og redelig byggefirma - Bygga A/S

Trygt og redelig byggefirma

Frederik S. Stecher og hans familie bor på Eiganes i Stavanger. Det flotte huset deres er bygget i 1960 og vi var så heldige at vi fikk være med på å oppgradere det. Vi utførte nylig takløft på huset, satte opp carport med bod og laget nytt inngangsparti for dem. Nå har vi vært på besøk igjen for å se det ferdige resultatet.
Trygt og redelig byggefirma
Frederik S. Stecher utenfor hjemmet sitt på Eignes.
 
Når du åpner de flotte dørene og går inn gjennom det nye inngangspartiet, ser du først et røft betonggulv med synlig stein i.
Her er det høyt under taket og de fått opp et takvindu, som gjør at inngangspartiet er lyst og fint. I familiens nye inngangsparti er det også god skapplass i en stedbygget garderobe. Innredet med en sjarmerende eldre kommode og fargerikt ullteppe blir dette rommet varmt og koselig, selv om rammene er stramme om moderne.

Takløftet gir familien hele 35 kvadratmeter ekstra loft som barna kan boltre seg på. På loftet er veggene malt i moderne farger, det er lagt koselig teppe på gulvet og det er mer enn nok naturlig lys her. Løsningen er tegnet av en arkitekt.

Forutsigbar utførelse

– Det dukket aldri opp noen uforutsette kostnader eller hendelser. Dere var flinke til å involvere meg i avgjørelser, sier Fredrik, mens han henter to kopper kaffe fra husets originale kjøkken fra 60-tallet.

Ryddig prosess

Det ble utført en befaring, etterfulgt av et anbud som ble overholdt både på tid og pris. Kommunikasjonen mellom oss og kunden beskrives som enkel og han synes at vi hadde en god tone gjennom hele prosessen.
 
– Prosjektet tok den tiden jeg hadde blitt forespeilet, resultatet ble slik som jeg hadde sett for meg og jeg er veldig godt fornøyd med Bygga, sier Frederik.
 
Ærlige fagfolk

Frederik beskriver våre tømrere som hyggelige og flinke.

– Fordelen med å velge Bygga er at at dere er ærlige og redelige folk. Vi hadde en veldig hyggelig tømrer her hos oss.
Man får det man har blitt enig om, til avtalt pris. Det var trygt å ha dere her og det var aldri noe som helst kluss. Jeg har fått mer tiltro til tømrerbransjen etter å ha brukt Bygga, avslutter Frederik.

Kunden opplevde kvalitet i alle ledd og sier seg godt fornøyd med arbeidet som er utført.
 
 

Tusen takk, Frederik, for kjekt oppdrag og for fine ord!

Bygga AS