Fra Stockholm til Stavanger med yrkesstolthet i bagasjen - Bygga A/S

Fra Stockholm til Stavanger med yrkesstolthet i bagasjen

– Jeg trives godt med oppdrag som byr på en utfordring og hvor jeg kan tilegne meg ny erfaring og kunnskap, forteller vår allsidige tømrer Gabriel Wadenholm.
Fra Stockholm til Stavanger med yrkesstolthet i bagasjen
Wadenholm flyttet fra Stockholm til Stavanger i 2014. På samme tid begynte han hos oss i Bygga.
Det var jakten på nye erfaringer utenfor Sverige som gjorde at han endte opp hos oss.


– Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bli i Norge så lenge, men trivdes godt i både Bygga og i Stavanger. At min bror, Benjamin Wadenholm, også kom til byen og begynte i Bygga var selvfølgelig en bonus som gjør det enda kjekkere å jobbe her, forteller Wadenholm.

Altmuligmann

Gabriel omtales av daglig leder i Bygga, Paul Espen Bakken, som en faglig flink og usedvanlig allsidig tømrer. Med solid kompetanse innen blant annet snekring, muring, flislegging og maling er det liten tvil om at dette er en passende beskrivelse. Dette bekrefter han også selv.

– En av mine beste egenskaper må nok være allsidigheten min. Å ha faglig tyngde på flere områder kommer godt med i jobben i Bygga. De kjekkeste jobbene er de jobbene hvor jeg kan gi kunden innspill på hvordan resultatet kan bli best mulig, både med tanke på gjennomføring, løsninger og design, sier Gabriel.

Nybygg og konstruksjon er noen av de oppdragene han liker best.

Yrkesstolthet

Wadenholm er opptatt av ivareta sin egen arbeidsintegritet når han er ute hos kunder.

– Det beste med jobben min i Bygga er at jeg får være med på å skape noe. Jeg har høy yrkesstolthet, noe som fører til at snarveier som kan gå utover kvaliteten på sluttproduktet er uaktuelt. Arbeidet som utføres skal være av topp kvalitet, sier Wadenholm bestemt.  

Det er liten tvil om at kundene som får hjelp av Gabriel, eller Gabbe som han blir kalt, blir fornøyde, og han trives selv også godt i møte med kunder. Han har likevel opplevd en liten endring i overgangen fra arbeid i Stockholm til arbeid på Vestlandet i Norge.

– Etter at jeg begynte å jobbe i Stavanger er jeg ikke like glad i å jobbe utendørs lenger, smiler han lurt.