En helt ny etasje på syv uker - Bygga A/S

En helt ny etasje på syv uker

– Den største fordelen med å velge Bygga som byggefirma er at de yter god service, sier familien som fikk ny kjeller i løpet av syv uker.
En helt ny etasje på syv uker
Vi fikk komme hjem på besøk hos en hyggelig Bygga-kunde på Hinna i Stavanger for å ta bilder og et intervju, etter at jobben var ferdig utført. Bygga har bidratt med forslag til nye romløsninger, isolert, støpt, avrettet gulv, sparklet og laget bad. Vi sendte to av våre beste menn ut på jobben, nemlig tømrer Gabriel og lærling Henrik.

Kona i familien er tydelig imponert over jobben gutta våre har utført hjemme hos dem, og sier:

– Bare se på veggene her, alt de har gjort er helt plettfritt.
Kunden er også fornøyd med å ha kunnet utføre deler av jobben selv, som for eksempel rivingsarbeid, maling og gulvlegging. Dette gjør at prosjektet blir litt mindre kostbart enn om man ikke kunne bidra med arbeid selv.

Hun er også takknemlig for at Bygga har strukket seg langt for å holde seg innenfor de rammene som familien hadde satt på forhånd.

Smarte løsninger og god service

Huseieren forteller at våre ansatte kom med forslag til gode løsninger, som de kanskje ikke hadde kommet på selv. Hun tilføyer også at de fremsto som allsidige fagfolk. Det var også alltid lett å få svar på ting de lurte på underveis i prosessen.

– Det at Bygga tilpasset seg oss, våre behov og hvilke tider vi var tilgjengelige, er grunnen til at vi er så fornøyde. Dere har vært lett tilgjengelige og enkle å forholde seg til, sier huseieren.
Familien har fått tre soverom, vaskerom, kjellerstue, stort inngangsparti i underetasjen samt en helt ny trapp.

Eneboligen er bygget i 1968 og familien flyttet inn i huset i 2014. De har pusset opp huset i sitt eget tempo og nå var det tid for å gjøre noe i kjelleren også.
Nå er kjelleren også stilfullt innredet og malt i trendy farger.

Vi er glade for at familien valgte akkurat oss og vi håper at de får masse glede av sin helt nye underetasje.

Takk for oppdraget!